Skip to content

avto-klima.com

Vzdrževanje in popravilo klimatske naprave

Kadar klimatska naprava v vašem vozilu preneha delovati, je to pogosto posledica neustreznega vzdrževanja, ki s časom povzroči hujše okvare na sistemu. Kompresor je srce klimatske naprave. Žal naša ekipa pogosto vidi na njih okvare, ki so posledica neustreznega vzdrževanja. Menjava kompresorja z novim je drag scenarij in morda celo nepotreben.
Dober strokovnjak vam lahko s popravilom ali menjavo sestavnih delov prihrani visoke stroške in slabo voljo.  Pripeljite vozilo k nam in skupaj bomo poiskali rešitev za kompresor, ki bo najbolj ustrezala vam in vaši klimatski napravi.
avtoklima
vzdrževanje in popravilo klimatske naprave

Test kompresorjev (Denso - Sanden)

Brezhibno in redno vzdrževana avtoklima ima daljšo življensko dobo, nižje stroške popravil in vaše vozilo ohladi učinkoviteje.Kompresor je najpomembnejši, pa tudi najdražji del klimatske naprave, zato smo pri nas izpopolnili preventivno in diagnostično testiranje tesnenja in drugih pomembnih funkcij kompresorja.

Specializirali smo se za testiranje visoko kvalitetnih kompresorjev Denso in Sanden. Glede na rezultat testa se bomo dogovorili, če je potrebno popravilo ali pa lahko brezskrbno nadaljujete z vožnjo. Pokličite nas, ker smo odlična ekipa, ki svoje delo opravlja z odličnimi najnovejšimi visokotehnološkimi napravami.