Skip to content

avto-klima.com

Dezinfekcija sistemov

Če niste vsaj enkrat letno zaupali pregleda klimatske naprave v vozilu strokovnjaku, je zdaj vsekakor čas, da to storite. Zamenjati bo potrebno filtre za zadrževanje prašnih delcev, da bodo spet lahko učinkovito služili svojemu namenu – čiščenju zraka, ki ga vdihavate. V vlažnem okolju se namreč na njih hitro namnožijo mikroorganizmi, ki škodujejo vašemu zdravju.
 Ko je običajno že prepozno, jih prepoznamo po neprijetnem vonju, ki ga povzroči njihovo razpadanje v sistemu. Le stežka se ga boste znebili.  Klimatsko napravo imate v svojem vozilu, ker vam je pomembna kvaliteta zraka, ki ga vdihavate. Zato je za vas pomembno tudi, da vašo klimatsko napravo redno vzdržuje in dezinficira strokovnjak.

Svetovanje

Dolgoletne izkušnje, strokovno izobraževanje in spoznavanje najnovejših tehnologij so kvalitete naše strokovne ekipe, ki nas že desetletja dvigujejo visoko nad povprečje. Svet klimatskih naprav v vozilih spoznavamo že več kot 20 let in za nas na tem področju ni več neznank. Klimatska naprava v vozilu danes ni razkošje, temveč nujni del vsakega sodobnega vozila. Nakup in vzdrževanje nista poceni, najvišji stroški pa nastajajo zaradi neprimernega ali nestrokovnega vzdrževanja.
Če se odločate za menjavo, popravilo, nakup ali reden pregled klimatske naprave v vašem vozilu, pokličite nas! Ker o klimah vemo vse in ker pri nas dobite odličnost za ugodno ceno, smo za vas najboljša izbira!